Askøy håndballklubb skal arrangerer ferieaktiviteter for barn 1-7.klasse og trenger frivillige voksne (over 20 år) som kan hjelpe oss. Ferieaktivitetene foregår på dagtid (mandag - fredag). Vi tilbyr aktivitetsskole i ukene 26, 32 og mandag til fredag i uke 33.  

Instruktører på ferieaktiviteten er ungdommer 15-20 år, men vi trenger frivillige som kan bistå ungdommene og hjelpe til med praktiske og mer overordnende oppgaver. Noen av arbeidsoppgavene kan være å hjelpe instruktørene etter behov, innregistrering, sørge for at alle det fint og er ivaretatt, være med instruktører og en gruppe med barn på tur noen dager, hjelpe til med å lage lunsj og evt. annen matlaging, samt andre praktiske oppgaver rundt gjennomføring.

På aktivitetsskolen skal vi ha fokus på grunnleggende motorikk og koordinasjon gjennom lek, både inne og ute. Vi vil gjennomføre alt fra turer i nærområdet til trening, lek og moro med og uten ball både inne og ute gjennom hele uken. I tillegg vil vi forsøke å tilrettelegge for aktivitet som f.eks. skadeforebyggende trening, samarbeidsoppgaver (teambuilding) og matlaging.   

Du må ikke ha erfaring med idrett for å bidra. Du må heller ikke binde deg til alle ukene om ikke det passer. Her er det mulig å være med på både deler og alt, ut fra hva som passer for deg. Oppgi gjerne når du kan bidra når du tar kontakt med oss.

Kunne du tenke deg å være med? Da håper vi å høre fra deg.


Kvalifikasjoner
 

  • Tid og lyst til å bidra med å skape gode ferieminner for barn og unge i sommer.
  • Nevn gjerne når du tar kontakt om du har kunnskap om førstehjelp og HLR
  • Bør beherske norsk muntlig
  • Gyldig politiattest

Personlige egenskaper 

Vi søker etter deg har god serviceinnstilling, er strukturert, har godt humør, omsorgsfull, og har evne til å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre aktivitet for barn og unge. 

Kontaktinformasjon 

Daglig leder: Christine O. Ullestad, tlf. 93211280. Epost: dagligleder@askoyhandball.no  
 

Arbeidssted 

Askøy Forum 

Rindalsvegen 37B 

5310 Hauglandshella.