Velkommen til Askøy Forum og AHK Cup 2023. Vi gleder oss til å ta i mot 149 lag til cupen vår denne helgen. Det skal gjennomføres 222 kamper fordelt på fredag til og med søndag. 

Litt praktisk informasjon. 

Turneringsstart: fredag 14.april kl. 17:00 

Turneringsslutt: søndag 16.april kl. 20:00. 

Kampoppsettet finner dere her (åpnes på egen side) 

Alle baner er merket, i tillegg vil det være et oversiktskart over hallen tilgjengelig ved inngangen. 

Spillform og spilltider: 

2016 og 2015 - 4'er håndball - 1 x 15 minutter

2014 - 4'er håndball - 2 x 10 minutter 

2013 og 2012 - 5'er håndball - 2 x 15 minutter. 

Parkering: 

Det er parkering utenfor Askøy Forum og på grusbanen ved siden av hallen. I tillegg er det muligheter for parkering ved Ravnanger ungdomsskole. Vi anbefaler å kjøre opp her ved fult nede ved Forum. Trykk her for kart og veibeskrivelse.  Det vil være skiltet veien videre ved innkjøringen til Askøy Forum. 

Kiosk: 

Kiosen vil være bemannet gjennom hele helgen. 

Lenge mellom kampene? 

Vi har forsøkt å ha så kort tid som mulig mellom kampene, men noen lag vil på grunn av spillform og antall lag i puljen ha noen lengre ventetid. I pausene vil det derfor være muligheter for å teste skuddarmen på lasermåler, få ansiktsmaling eller prøve lykken i lykkehjulet. I kiosken kan dere kjøpe mat og drikke.

For de som ønsker å korte ned ventetiden i hallen med en tur, kan vi anbefale å gå mot Dronningen. Turen starter ved Askøy Forum og går langs fotballbanen før du går til høyre og inn i skogen og opp mot Dronningen. Spør gjerne dugnadsvaktene om ruten. 

Du kan også følge Askøy på langs ruten videre inn i skogen hvis det ikke er ønskelig å gå oppover. Kan være noe vått så anbefaler godt fottøy. 

 

Har du spørsmål undervei i arrangementet ta gjerne kontakt med dugnadsansvarlig i hallen. 

 

Vel møt til AHK Cup 2023.