Håndballskolen

Informasjon om håndballskole

Håndballskolen finner sted i Askøy Forum fra kl 10-15, onsdag 24. Juni-fredag 26. Juni 2015. Vi vil være tilstede fra kl 9.30 hver dag, og ser helst at de fleste barna kommer rundt den tiden, slik at alle er klar til treningen begynner.

Barna vil bli delt inn etter alder, og treningsøktene vil tilpasses nivået. Målet er at alle skal oppleve at de mestrer det opplegget vi har, både nye spillere og ”gamle”. Instruktører vil bestå av spillere på damelaget.

Det vil bli servert mat i form av brødskiver, et stort utvalg pålegg og frukt, samt en varm lunsj på fredagen. Derfor er det viktig at vi får informasjon på mail i forkant dersom barna deres har noen form for matallergier, og eventuelt alternativer til mat vi må handle inn.

I løpet av uken vil vi blant annet få besøk av to Tertens-spillere som vil skrive autografer, ta bilder og gi veiledning under en treningsøkt (fredag). I tillegg får vi besøk av Askøys egne Christoffer Marthinussen, som for tiden er en svært dyktig og omtalt trener på østlandet. Han skal være med en dag som trener og observatør.

Alle barna må ha med seg inne- og utesko. De som har håndball, MÅ ta dette med. Det vil bli mulig å kjøpe en Hummel håndball (ta med 100kr) for de som ikke har håndball selv, ellers har vi et visst antall til utlån. T-skjorter og drikkeflasker vil bli delt ut første dagen

Alle foreldre må sende informasjon med navn og telefonnummer på denne mailadressen (anniken92@hotmail.com), slik at vi har disse i tilfelle noe skulle oppstå. Det er viktig at foreldre er tilgjengelig på telefon under håndballskolen.

Dersom dere har noen spørsmål, ikke nøl med å sende en mail.

Kontaktpersoner under håndballskolen:
Anniken Juvik Kjølseth 93 69 00 10
Malin Woll Skotnes 93 65 00 77
Vilder Lunner ….

Vi gleder oss veldig til håndballskole, og håper barna deres gjør det samme!

Med vennlig hilsen,
Anniken Juvik Kjølseth på vegne av Askøy Håndballklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *