DAGLIG LEDER!

Vi kan i dag STOLT meddele at Christine Orderud Ullestad har takket ja til stillingen som daglig leder i Askøy Håndballklubb!

♥️

Hun har solid erfaring og utdanning innen organisasjonsledelse og idrett. Bare sjekk ut noe av det hun har vært med på:

Fra hun var ungdom har hun trent håndballag, samt vært styremedlem og styreleder i Bønes. Nå trener hun et lag i AHK, sitter i Idrettsrådet på Askøy og har vært FAU-leder på Davanger skole. Hun har i mange år jobbet i administrasjonen til Norges Håndballforbund Region Vest, som blant annet klubbutvikler, utdanningsansvarlig og i dag, seksjonsleder.

Christine har en bachelor i Reiselivsledelse (ledelse, økonomi og markedsføring), og har i tillegg fagene idrettsledelse, bærekraft i idretten og coaching og ledelse fra Norges Idrettshøgskole. Hun har deltatt i pilotprosjektet til NHF sitt lederprogram for kvinnelige ledere, FRAM og har klubbveilederutdanning gjennom NIF. I tillegg har hun vært i valgkomiteen for Hordaland idrettskrets, og vært ansattrepresentant inn i NHF Region vest sitt Regionstyre, og i helgen var hun primus motor for Idrettens dag på Askøy! Hun har et brennende engasjement for håndball, og er en ypperlig representant for NHF sine verdier INNSATSVILJE, RESPEKT, FAIR PLAY og BEGEISTRING, som blir viktig i vårt videre verdiarbeid i AHK.

Christine er en kjemperessurs med mye arbeidskapasitet, samtidig som hun beholder fokus på individet. Hun er inkluderende og hyggelig, og hun liker å skape ting sammen med andre. Gjennom sine erfaringer både som frivillig og ansatt i Norges Håndballforbund, har Christine et godt innblikk i de arbeidsoppgavene som kreves i en klubb, og vi gleder oss til å bygge Askøy Håndballklubb som organisasjon videre sammen med henne og resten av våre frivillige i klubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *